Vágólapra másolva!
Várhatóan hamarosan Egerbe költözik Dabrowski Norbert, a BVSC pólócsapatának edzője, a magyar válogatott másodedzője, hogy Gerendás György segítője legyen a ZF Egernél, majd egy év után átvegye tőle a csapatot.

"Dabrowski Norbert elhárította érdeklődésünket, de annyit elárult, hogy a hírnek van alapja" - közölte a válogatott honlapja.

Kevéssel később Bárány Attila, az egriek ügyvezető elnöke a klub honlapján keresztül közölte: "már elkezdődtek a háttértárgyalások a klub jövő szezonjával kapcsolatosan. Erre azért volt már most szükség, mert Gerendás György szerződése az idény végeztével lejár, s minden további tárgyalást nagyban befolyásol az ezen a poszton szerződést kapó személye."

"Mint a klub elnökétől megtudtuk, Gerendás Györggyel sikerült megállapodni, s még egy évig betölti ezt a tisztet, s nekivág tizedik egri szezonjának" - írta a VLV.hu. "Érkezik ugyanakkor a 2004-as szezonban Egerben vízilabdázó Dabrowski Norbert, aki jelenleg a BVSC vezetőedzője, s Benedek Tibor szövetségi kapitány segítője. A következő szezontól ő látja el a másodedzői teendőket Gerendás György mellett."

A megállapodás értelmében amikor a tizedik szezonját befejező Gerendás távozik, akkor felkészülten, az egri játékosok, viszonyok, hagyományok, elvárások alapos megismerését követően átveszi a vezetőedzői posztot - tette hozzá a válogatott oldala.