Vágólapra másolva!
A szerb Sportski Zurnal értesülése szerint elképzelhető, hogy mégis kapust vált az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata. Amennyiben Mirko Alilovicot megvenné a Paris Saint-Germain, úgy helyére a szerbek Eb-ezüstérmes klasszisa, Darko Stanic érkezhet.

A Sportske Zurnal szerint a francia Paris Saint-Germain kézilabdacsapata továbbra is érdeklődik az MKB Veszprém kapusa, Mirko Alilovic iránt. A 27 éves horvát kapusra azért lenne szükség, mert a posztra jelenleg két idősebb játékosa van csupán, a 35 éves spanyol José Manuel Sierra, illetve a 34 éves Patrice Annonay.

A szerb sportnapilap úgy tudja, a magyar klubot nagyon érdekelné Darko Stanic, a macedón Metalurg Eb-ezüstérmes szerb klasszisa, aki az előző szezonban összeveszett edzőjével, Lino Cervarral, emiatt távozna.

Darko Stanic Forrás: AFP/Franck Fife

"Sajnos irreális összeget kér értem a klub, nem akarnak velem tárgyalni a vezetők, de nem adom fel. Ugyan együtt készülök a csapattal, de szeretném megoldani a helyzetemet - nyilatkozta a Dnevnik című lapnak Stanic.

A kapusért állítólag 200 ezer eurót kérne a Metalurg, ezt az Alilovicért kapott összegből ki lehetne fizetni - már ha a párizsi üzletből egyáltalán lesz valami.