Vágólapra másolva!
A címvédő Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata esélyeshez méltóan könnyedén nyert a vendég német Thüringer HC ellen a Bajnokok Ligája szombati fordulójában, és ezzel bejutott a középdöntőbe.

Eredmény, A csoport, 4. forduló:
Győri Audi ETO KC - Thüringer HC (német) 29-22 (13-11)
gól:
Bulatovic 7, Görbicz 6/3, Amorim 4, Löke 4, Bognár-Bódi 2, Szepesi 2, Hornyák Á. 1, Soós 1, Kovacsics 1, Orbán 1, illetve Barbosa 8, Snelder 3, Jakubisova 3, Luzumova 3, Gros 2, Engel 2, Wohlbold 1.

A két csapat október 20-i összecsapásán is a győriek nyertek, mégpedig 33-25-re idegenben, és most sem forgott veszélyben a százszázalékos mérleg megőrzése.

Egy kicsit kényelmesen kezdett az ETO, és a vártnál szorosabb eredményre volt képes a német csapat. A fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak a győriek, és egy pillanatig sem volt kétséges a győzelem.

"A harcos mérkőzésen nem játszottunk igazán jól, de a győzelem most is sikerült. Elégedett vagyok, hogy a legjobb nyolc csapat között vagyunk, de korábban is mondtam, hogy nehéz mérkőzések várnak ránk a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is" - nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A csoport másik mérkőzésén:
Hypo NÖ (osztrák) - Baia Mare (román) 22-19

Az állás:
1. Győr 8 pont
2. Hypo NÖ 4
3. Thüringer HC 2
4. Baia Mare 2

A Győr jövő vasárnap az osztrák Hypo NÖ otthonában lép pályára.