Vágólapra másolva!
A betegséget és a spanyolokat is legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatott az U19-es Eb-n, amelyen megnyerte a csoportját.

"A spanyolok elleni meccs előtt még voltak, akik hánytak, és négy-öt játékosnak még mindig megy a hasa, ezek mind nehezítették a helyzetünket. Viszont nagyon szép gólokat lőttünk, jól játszottunk, persze nem tudom, a spanyolok mennyire szívták fel magukat a mai meccsre. Bejöttek a távoli lövések, egyedül az emberelőnyünkön kell javítani, sokat. Olyan lövőerőnk van, hogy nem normális, hogy kimaradnak a fórok" - nyilatkozta a 12-5-re megnyert rangadó után Horkai György szövetségi kapitány a magyar szövetség oldalán.

Mivel a magyar válogatott csoportelső lesz, így szerdán pihenőnap vár rá. Az még nem dőlt el, ki lesz a csapat következő ellenfele, a C csoport - amelyben Montenegró, Horvátország, Németország, Franciaország szerepel - második helyezettje az A csoport harmadikját, valószínűleg a törököket kapja, és annak a találkozónak a győztese találkozik a magyarokkal.