Nagy László hetekre kidőlt

Nagy László Veszprém, 2014. október 12.
Nagy László (k) és Felix Borges Dutra Ribeiro, a Montpellier játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C csoportjának 3. mérkőzésén, az MKB-MVM Veszprém - Montpellier Agglomération összecsapáson a Veszprém Arénában
Veszprém, 2014. október 12. Nagy László (k) és Felix Borges Dutra Ribeiro, a Montpellier játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C csoportjának 3. mérkőzésén, az MKB-MVM Veszprém - Montpellier Agglomération összecsapáson a Veszprém Arénában 2014. október 12-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Nagy László és Christian Zeitz is megsérült az MKB-MVM Veszprém hétvégi, Montpellier elleni kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

A magyar válogatott átlövő kedd reggel MRI-vizsgálaton vett részt, amely 1,5 centiméteres lovaglóizom-szakadást mutatott ki, a csapatkapitány várhatóan hat hét múlva térhet vissza - írja a klub honlapja.

Zeitz a vizsgálatok alapján hátizomhúzódást szenvedett. A felvételek nem mutattak ki szakadást az izomban, így amint a német játékos fájdalmai csökkennek, azonnal csatlakozhat a csapathoz.

A válogatott csapatkapitánya nem léphet pályára Miskolcon a Portugália (október 29.) és Kijevben az Ukrajna (november 2.) elleni Eb-selejtezőn sem.