Vágólapra másolva!
LeBron James tripla-duplájával nyert a Cavs az NBA-ben.

A korábbi klubjához a Miamitól nyáron visszatérő klasszis 32 ponttal, 12 lepattanóval és 10 gólpasszal járult hozzá a sikerhez. James mellett a 27 pontos Kyrie Irving, valamint a szintén a nyáron Ohio államba érkező Kevin Love is kitett magáért, utóbbi 22 ponttal, közte négy hárompontossal.

A Chicago Bullsba négy kihagyott találkozót követően visszatért Derrick Rose. A 2011-ben a legértékesebb játékosnak (MVP) választott irányító 24 pontot szerzett és hét gólpasszt adott.

A sérülésektől tizedelt Indiana Pacers sorozatban elszenvedett hat vereséget követően nyert, a Utah Jazz elleni hazai siker fő letéteményese a 29 pontos Roy Hibbert volt.

A címvédő San Antonio Spurs ötvenszázalékosra javította mérlegét: a texasi együttes a Los Angeles Clippers otthonában nyert. A Spurs nagy hármasa, Tim Duncan, Tony Parker és Manu Ginobili közös pályafutásának 500. győzelmét aratta. Az NBA történetében ennél többet csak a Boston Celtics legendás triója, Larry Bird, Kevin McHale és Robert Parish ért el, 540-nel.

NBA:
Cleveland Cavaliers-New Orleans Pelicans 118-111
Indiana Pacers-Utah Jazz 97-86
New York Knicks-Atlanta Hakws 85-91
Chicago Bulls-Detroit Pistons 102-91
Los Angeles Clippers-San Antonio Spurs 85-89