Amikor egy gálameccsnek is van értelme

Kemény Dénes; Benedek Tibor Debrecen, 2014. november 16.
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi szövetségi kapitány (b) és Benedek Tibor, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a vízilabda All Star Gálán a debreceni Sportus
Debrecen, 2014. november 16. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi szövetségi kapitány (b) és Benedek Tibor, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a vízilabda All Star Gálán a debreceni Sportuszodában 2014. november 16-án. A gálamérkőzésen Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnok vízilabdázói csaptak össze a 2013-as barcelonai világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott tagjaival. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Benedek Tibor által irányított magyar vízilabda-válogatott egy góllal jobbnak bizonyult a Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnokiból összeállított, Kemény Dénes vezette csapatnál a vasárnapi gálamérkőzésen, Debrecenben.

A találkozó ötletgazdája Varga Tamás, a helyi DVSE kétszeres olimpiai bajnok játékosedzője volt, aki korábban elmondta, a meccsel a sportág népszerűsítése volt a cél. A mérkőzésen természetesen nem az eredmény volt a legfontosabb, végül a jelenlegi válogatott 17-16-ra nyerte meg a jó hangulatú gálameccset.

A szövetség honlapjának beszámolója szerint az összecsapás játékvezetője az olimpiai döntőn is fújó Juhász György, valamint Németh Attila, ellenőre pedig Martin György, a szövetség korábbi elnöke volt. A magyar válogatott kedden - ugyancsak a Debreceni Sportuszodában - világliga-mérkőzést játszik a szlovák csapattal.

Legendák egymás közt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt