Eszement vagy zseniális ötlet Benedektől?

Varga Dénes Debrecen, 2014. november 18.
Varga Dénes (b) és a szlovák Juraj Zatovic a férfi vízilabda világliga selejtezőjében játszott Magyarország-Szlovákia mérkőzésen a debreceni Sportuszodában 2014. november 18-án. A magyar válogatott 13-6-ra győzött.
Debrecen, 2014. november 18. Varga Dénes (b) és a szlovák Juraj Zatovic a férfi vízilabda világliga selejtezőjében játszott Magyarország-Szlovákia mérkőzésen a debreceni Sportuszodában 2014. november 18-án. A magyar válogatott 13-6-ra győzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint Varga Dénes nélkül is kellene mérkőzéseket játszania a magyar férfi vízilabda-válogatottnak.
Varga Dénes annyira jó, hogy az már rossz Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Világliga nyitófordulójában kedden a világbajnok magyar csapat 13-6-ra legyőzte Debrecenben Szlovákiát, a mieink legjobbja ismét Varga Dénes volt, aki négy gólt szerzett.

Az Inforádió azon a kérdésre, hogy mennyire várható el a világ legjobbjának is megválasztott játékostól, hogy rendszeresen ilyen teljesítménnyel rukkoljon elő, Benedek így válaszolt: "Kellene játszanunk nélküle is egy pár mérkőzést, hogy ha véletlenül olyan helyzetbe kerülünk, hogy ő nincs, mint például a Világkupa-döntőn, akkor azért ne csodálkozzunk, hogy hiányoznak a góljai. Pont ezen gondolkoztam el a mérkőzés utén este, hogy néha fogunk nélküle is játszani egy-egy mérkőzést."