Vágólapra másolva!
Miután a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is kellemetlen vereséget szenvedett a MOL-Pick Szeged kézicsapata, a szurkolók a hétvégi, Aalborg elleni mérkőzés elején tízperces demonstrációt tartottak: az első percekben csak a mezüket küldték a B-középbe. 

A sérülésektől és eltiltásoktól sújtott szegediek már korábban bebiztosították második helyüket a BL-csoportban, ami a klub történetének legjobb szereplését jelenti (mióta hatcsapatos csoportok vannak), de a már tét nélküli utolsó előtti körben a csapat gyenge játékkal kikapott Schaffhausenben, majd a magyar bajnokságban is elveszítette veretlenségét a Csurgó otthonában.

A szurkolóknak a két vereség már sok volt, az Aalborg elleni, a vendégek számára még komoly téttel bíró mérkőzés első tíz percében a szegedi B-közép üresen tátongott, illetve a szurkolók csak a mezüket terítették le a székekre. Tíz perc után aztán visszatértek, és végig biztatták a végül döntetlenre végző csapatukat.

Üres a B-közép az első 10 percben Forrás: Origo

Hogy pontosan mivel van gondjuk a szegedi szurkolóknak, azt a Hatosfal blog Pick-szurkoló szerzőjének posztja világítja meg legjobban.