Hokivébére készül a rocklegenda fia

Liam Stewart (Spokane Chiefs, hátul), jégkorong, hoki
CANADA, Kelowna : KELOWNA, CANADA - NOVEMBER 7: Cole Linaker #26 of Kelowna Rockets skates behind the net with Liam Stewart #11 of Spokane Chiefs during the second period on November 7, 2014 at Prospera Place in Kelowna, British Columbia, Canada. Marissa Baecker/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A brit jégkorong-válogatott tagjaként pályára lép az április 13-án kezdődő eindhoveni divízió I-es világbajnokságon Liam Stewart, a híres skót rocksztár, Rod Stewart fia is.

Az 1994-es születésű csatár korábban csak a brit U20-as válogatottat erősítette, klubszinten jelenleg az Egyesült Államokban, a Western Hockey League-ben szereplő Spokane Chiefs csapatában játszik.

"A csapatunkban ezúttal hat újonc is helyet kapott, néhányan nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, ez a vérfrissítés jót tesz nekünk. Így a csapatunk a sebesség, az ügyesség, az erő és a finomság elegyével vághat neki a vébének" - nyilatkozta Pete Russell szövetségi kapitány.

Liam Stewart (hátul), a Spokane Chiefs csatára bekerült a brit válogatottba Forrás: Marissa Baecker/Getty Images/AFP

A britek a divízió I-es jégkorong-világbajnokság B csoportjában (azaz a harmadosztályban) érdekeltek, az április 13-19-i tornán Dél-Korea, Horvátország, Litvánia, Hollandia és Észtország lesz az ellenfelük.