Vágólapra másolva!
Bulath Anita, Takács Dusmáta, Triscsuk Krisztina és Vincze Melinda két évvel meghosszabbította szerződését a Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapatával.

Szemenyei István, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője bejelentette, hogy a csapat négy kulcsjátékosa is meghosszabbította szerződését.

"Bulath Anita, Triscsuk Krisztina, Vincze Melinda és Takács Dusmáta szerződése lejárt volna a szezon végén, de rövid és nagyon célirányos tárgyalások után igen hamar meg tudtunk egyezni velük arról, hogy a következő két évben is Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat. Anita és Krisztina esetében előttük lebeghet az olimpiai szereplés, mivel mindketten a felnőtt válogatott tagjai, s reméljük, hogy a klubban mutatott teljesítményük ezt tovább alapozza. Melinda egy nagyon régi, kipróbált harcos, akinek igen fontos a játéka védekezésben és támadásban is, s nagyon bízunk abban, hogy szép időszak előtt áll ő is együttesünkben. Dusmáta pedig reményeink szerint a következő bajnoki szezonban fogja bebizonyítani és megmutatni igazi kvalitását, rá elsősorban a védekezésben számít majd a szakvezetés" - árulta el az ügyvezető a klub hivatalos honlapján.

Triscsuk Krisztina a válogatottban is kulcsembernek számít Forrás: MKSZ/Kovács Anikó

Triffa Ágnes, Nagy Éva, Azari Fruzsina, Kamper Olívia és Takács Bianka élő szerződéssel rendelkezik, a távozókról pedig egyelőre annyit tudni, hogy Víg Vivien a szezon végén elhagyja a Kohász csapatát, míg a csapatkapitány Ferling Bernadett felhagy a játékkal.

A vb-ezüsttel, vb-bronzzal és Eb-bronzzal is rendelkező klasszis hivatalos búcsúztatójára egy nagyszabású gálameccsel és ünnepi műsorral augusztus 28-án kerül sor a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.