Ezért szép sport a strandkézilabda

Budaörs, 2015. május 24.
Fekete Bozsana (14), valamint a holland Nickie Levels (j2) és Van den Hoven Elmy (j) a holland Paksoft Camelot és a magyar Agenta Girls mérkőzésén Budaörsön 2015. május 24-én. A döntőt a magyar csapat 2-0-ra nyerte.
MTI Fotó: Szig
Budaörs, 2015. május 24. Fekete Bozsana (14), valamint a holland Nickie Levels (j2) és Van den Hoven Elmy (j) a holland Paksoft Camelot és a magyar Agenta Girls mérkőzésén Budaörsön 2015. május 24-én. A döntőt a magyar csapat 2-0-ra nyerte. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A nőknél a magyar Agenta Girls, míg a férfiaknál a horvát Detono Zagreb nyerte a strandkézilabda kontinentális versenysorozatának budaörsi döntőjét.
Fekete Bozsana a hollandok eleni döntőben Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A sportág Európa-bajnokságának tartott torna vasárnapi fináléjában az Agenta Girls a horvát Paksoft Camelot együttesét múlta felül 2-0-ra.

Eefke ter Sluis, a Paksoft strandkézise Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Így tört kapura Csiki Renáta Andrea Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Friebesz Fanni Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
És még egy kép Fekete Bozsanáról Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A férfiak döntőjében a Detono Zagreb 2-0-ra nyert a magyar Dinamit BHC ellen.

David Henigman (16) és Ivan Juric (5) a horvát csapat játékosai, valamint Gábori Máté a férfiak döntőjében Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A férfiaknál az orosz BHC SKKM-Ekaterinodar, a nőknél a lengyel BHT Plotrkowlanin végzett harmadikként az Európa legjobb tíz női és tíz férfi csapatát felvonultató tornán.