Vágólapra másolva!
Elkezdte az edzéseket Görbicz Anita, aki gyermekvállalása miatt 2014 ősze óta nem kézilabdázott. A Győri AUDI ETO klasszisa egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza, de szeptember elején már teljes értékű edzésmunkát szeretne végezni. 

"Az a tervem, hogy szeptember 1-ig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek - nyilatkozta a klasszis a klub honlapjának. "Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb 100%-os állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat. Szerencsére Boldizsár nagyon jó baba, kiegyensúlyozott, nyugodt, előfordult már, hogy jött velem a konditerembe is."

Görbicz tavaly ősszel hagyta abba a játékot, amikor megtudta, hogy állapotos. Ekkor a Győr már biztos középdöntős volt a Bajnokok Ligájában, de az irányító mellett több kulcsjátékosa is kidőlt a csapatnak, amely végül nem jutott be a budapesti BL FinalFourba, és a bajnokságban sem tudta megvédeni a címét.

Görbicz Anita lövőmozdulata tanítanivaló Forrás: Csonka - Győri Audi ETO KC

Azt egyelőre még Görbicz sem tudja, mikor léphet újra pályára. "Mivel még csak pár napja kezdtem az edzéseket, erre még korai lenne válaszolni. Szeptember 1. után, a csapattal közös edzések fényében fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság egy csodás dolog, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem!" - tette hozzá a válogatott irányító.