Újra megsérült a győri kézisek sztárja

HORIZONTAL
Buducnost Podgorica's Katarina Bulatovic (R) pushes Gyor's Brazilian player Eduarda Amorim (L) during their EHF Champions League final first leg handball match at Veszprem Arena in Gyor on May 5, 2012. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Még vissza sem tért, máris újra megsérült Eduarda Amorim, a Győri AUDI ETO KC női kézicsapatának legnagyobb sztárja. A brazil játékos a Ferencváros elleni Szuperkupa-mérkőzés előtt szenvedett combizomsérülést. 

A tavaly a világ legjobb játékosának választott balátlövőt bemutatták ugyan a Szuperkupa-döntő előtt, de a Amorim nem befutott, csak besétált a pályára, majd egyből vissza is ült a kispadra. Az Origo a klubhoz közeli forrásból úgy értesült, hogy combsérülést szenvedett, egyelőre nem lehet tudni, hogy csak húzódást, vagy szakadást.

Amorim 2014 novemberében szenvedett súlyos térdsérülést, csak az elmúlt hetekben kezdte el a labdás edzéseket. Ha komolyan megsérülne, az óriási érvágást jelentene a BL-selejtezőre készülő győri csapatnak, hiszen a brazil balátlövő támadásban és védekezésben is kulcsember.

Eduarda Amorim Forrás: AFP/Attila Kisbenedek