Szenvedett, de elődöntős a klubvilágbajnokságon a Veszprém

Nagy László Köln, 2015. május 31.
Nagy László (b) és Mirsad Terzic (j), az MKB-MVM Veszprém, valamint Nikola Karabatic, a spanyol Barcelona játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a kölni Lanxess Arénában 2015. május 31-én. (MTI/EPA/Marius B
Köln, 2015. május 31. Nagy László (b) és Mirsad Terzic (j), az MKB-MVM Veszprém, valamint Nikola Karabatic, a spanyol Barcelona játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a kölni Lanxess Arénában 2015. május 31-én. (MTI/EPA/Marius Becker)
Vágólapra másolva!
Bejutott az elődöntőbe az MVM Veszprém a katari rendezésű Super Globe elnevezésű férfi kézilabdatornán, miután hétfőn 27-24-re legyőzte a brazil Taubaté csapatát.

A magyar bajnok, Bajnokok Ligája-döntős klub honlapján olvasható beszámoló szerint a negyeddöntő sokáig szoros volt - az 52. percben még 23-22 volt az állás - és a Veszprém sztárjai keveset játszottak. A hajrában aztán már egyértelművé vált, hogy melyik a jobb csapat.

A Veszprém a keddi elődöntőben a katari al-Szadd és az ausztrál Sydney University párharcának győztesével találkozik a nem hivatalos klubvilágbajnokságon. A helyosztókat csütörtökön rendezik.

A döntőben megismétlődhet a BL-döntő párosítása Forrás: MTI/EPA/DPA/Marius Becker

Kézilabda klubvilágbajnokság (Super Globe), a negyeddöntőben:
MVM Veszprém - Taubaté (brazil) 27-24 (12-12)
a veszprémi góldobók: Palmarsson 5, Nilsson 5, Zeitz 5, Gulyás 2, Iváncsik 2, Nagy 2, Sulic 2, Schuch 1, Ilic 1, Ugalde 1, Lékai 1