Vágólapra másolva!
Az RK Gorenje Velenje csapatától két válogatott kézilabdázót is igazol a nyáron a Szeged együttese, Stas Skube és Mario Sostaric érkezését a szlovén klub igazgatója, Matej Avanzo árulta el.

A szlovén válogatott irányító Stas Skube és a szintén válogatott jobbszélső Mario Sostaric is a Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását 2016 nyarától, árulta el az RK Gorenje Velenje sportigazgatója, Matej Avanzo a Balkan-Handball.com portálnak adott interjúban.

Sostaricot az egyik legtehetségesebb fiatal jobbszélsőként tartja számon a szakma, az 1992. november 25-én született játékos a Branik Maribor és a Velenje színeiben is nemzetközi tapasztalatot szerzett, a 2011-es junior vébén, illetve a 2012-es junior Eb-n is bekerült a torna All Star-csapatába.

Stas Skube Forrás: Siol.net

Skube 1989. november 15-én született, a 176 cm magas, 79 kg testsúlyú játékos az RK Trimo Trebnje csapatától érkezett Velenjébe 2013-ban, a 2013-14-es Bajnokok Ligája-sorozatban 53 gólt szerzett. 2009-ben tagja volt az U21-es vb-bronzérmet szerzett szlovén válogatottnak is.

A 26 éves irányító feladata nem lesz egyszerű, neki kell majd pótolnia a szezon végén minden bizonnyal Kielcébe igazoló Dean Bombacot.