Vágólapra másolva!
A legutóbb ezüstérmes Győri Audi ETO KC hazai pályán egy góllal legyőzte az Érdet a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén.

Eredmény, kézilabda, női NB I:
Győri Audi ETO KC - Érd 27-26 (14-14)

A vendégek az első játékrészben négy góllal is vezettek a Görbicz Anitát, Kovacsics Anikót és Tomori Zsuzsát nélkülöző hazaiak ellen, sőt, még az 59. percben is 26-25-re náluk volt az előny. Akkor előbb Amorim egyenlített, majd Alstad büntetőből a győzelmet is megszerezte a Győrnek.

Ida Alstad szerezte a győztes gólt Forrás: Gyorietokc.hu

Ambros Martín ennyire nehéz meccsre azért nem számított. "Egy olyan hatalmas csata után három nappal, mint amit szombaton vívtunk a Buducnost ellen, előfordul, hogy a csapat nehezen pörög fel. Azt azonban végig éreztem a játékosokon, hogy nagy önbizalommal játszanak, és egymás iránt is nagy bizalommal vannak, így elégedett vagyok a csapatommal" - nyilatkozta az ETO spanyol edzője.

"Nagyon elfáradtam szombaton, ez most érződött igazán rajtam, talán a többiekkel is így történt. Rengeteget kivett belőlünk az a meccs. Annak örülök, hogy hatalmas koncentrációval végül hoztuk a meccset, és persze annak is, hogy én is hozzá tudtam tenni a gólokhoz is" - mondta Ida Alstad, aki hét góllal járult hozzá a győzelemhez.

Eduarda Amorim Forrás: Gyorietokc.hu

"Mindkét félidőben voltak olyan hullámvölgyeink, amelyeket a Győr ki tudott használni. Bár pontot nem szereztünk, mégis elégedett vagyok a csapat teljesítményével" - nyilatkozta Szabó Edina, az Érd edzője.