Társoldalunk:

Óriásit kaszálhat a Veszprém kézilabdacsapata

2016.01.28. 06:31

Izlandi és német lapértesülések szerint a THW Kiel férfi kézilabdacsapata szeretné visszavásárolni Áron Palmarssont, a Veszprém izlandi irányító-átlövőjét. A hírek szerint a németek hárommillió eurót is fizetnének érte, ennyit kézilabdázóért még sohasem fizettek ki.

Az izlandi Mbl.is portál értesülése szerint a THW Kiel nagyon szeretné ismét a soraiban látni Aron Palmarssont. Az izlandiak 25 éves Eb-bronzérmes irányító-átlövője hat Bundesliga-idény után a nyáron szerződött Veszprémbe.

A Kiel két játékosát is elveszítette az Eb-n, Steffen Weinhold combsérülése miatt nyolc hetes kihagyásra kényszerül, de azt nem tudni még, hogy Christian Dissingernek mennyit kell kihagynia.

Palmarsson jelenleg a Veszprémet erősíti

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Az izlandi portál úgy tudja, Palmarssonért hárommillió eurót kínált a német bajnok, veszprémi információink szerint azonban a klubhoz hivatalos kérés még nem érkezett, a vezetők egyelőre csak a sajtóból értesültek erről.

Amennyiben igaz lenne a hír, úgy Palmarsson lenne minden idők legdrágább kézilabdázója: a csúcsot Nikola Karabatic tartja, akiért kétmillió eurót fizetett a PSG a Barcelonának.