Társoldalunk:

Baltával verte szét a bulit a volt válogatott kézis

2016.02.16. 08:52

Egy korábbi válogatott kézilabdázó baltával tört-zúzott egy művelődési házban, miután a gyereke lerészegedett. Garázdaság és rongálás miatt nyomoz a rendőrség.

Baltával a kezében rontott be fia születésnapi bulijára egy volt válogatott kézilabdázó, miután lerészegedett 16 éves gyerekét elvitte a mentő – írja a Blikk.

A kézis maga bérelte ki a helyet, aztán azzal vádolta a többi kamaszt, ők itatták le annyira a fiát, hogy kórházba kellett szállítani. Van nektek anyátok?! Milyen anyátok van nektek?"– a lap által idézett egyik szemtanú szerint többek között ezt mondta az egykori válogatott sportoló.

A nála lévő baltát akkor kezdte használni, amikor valaki visszaszólt a szidalmakra. "Milyen anyánk van?! Nem minket kell kórházba szállítani..." – hangzott el a logikusnak tűnő felvetés.

Az ablakon ugráltak ki

Amikor a sportoló összetört egy ablakot meg egy széket, többen menekülni kezdtek, volt, aki az ablakon ugrott ki. A Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság garázdaság és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.