Vágólapra másolva!
Amiről hetek óta beszélnek mindkét érintett csapatnál, úgy tűnik, hamarosan valósággá válik: Kovacsics Anikó, a győriek válogatott játékosa a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

A pletyka hosszú hetek óta tartja magát, hogy a válogatott irányító, aki Győrben (és emiatt a válogatottban is) az elmúlt időszakban inkább balszélsőként szerepelt, a Ferencvároshoz igazol, hogy végre a saját posztján játszhasson.

Kovacsics 18 évesen már BL-döntőben irányította a Győrt, fejlődése töretlen volt, de Győrben egy ideje már annyi irányító játszik, hogy a játékos sokoldalúságát kihasználva Ambros Martin a szélen számított rá. Emiatt persze

a válogatottban is itt volt kénytelen játszani, ami érthetően nem tetszett a még mindig csak 24 éves játékosnak

, aki a Kisalföld értesülése szerint jövő héten bejelenti, hogy a Fradiba igazol.

Kovacsics Anikó Forrás: Gyorietokc.hu

Kovacsicsnak a Fradiban is meg kell küzdenie a helyéért, hiszen válogatott csapattársa, Szucsánszki Zita nemcsak ősfradista, de a vezetőedző, Elek Gábor barátnője is, és - bár a Fradiban inkább lövőt játszik - Nerea Pena is középen érzi magát a legjobban.

A lap tudósítása hozzáteszi, hogy a távozás gondolatával szintén eljátszó Eduarda Amorim viszont marad Győrben, a válogatott jobbátlövő, Planéta Szimonetta ellenben a németh Thüringerhez kerül kölcsönbe.