Társoldalunk:

Megvan, ahogy Dávid Kornél Toni Kukoc passzából dob tempót?

2016.03.05. 11:49

A SportTv Trash Talk című műsorában nemcsak Dávid Kornél NBA-pályafutásának legjobb meccsét idézték fel, hanem egy olyan esetet is, amire nem emlékszik vissza olyan szívesen Magyarország egyetlen NBA-játékosa. 

A Trash Talk című, amerikai sportokkal foglalkozó műsor szerkesztősége az NBA All Star gáláján járt Torontóban, ahol találkoztak az egykori nagyszerű játékossal, Tracy McGradyvel is. A játékosnak feldobták a labdát, emlékszik-e egy legendássá vált zsákolásra, ahol Dávid Kornélt gyalulja le az útból.

Az átzsákolást nevetve nézte újra a sztár. „Bocs, Kornél... Fiatal voltam, 19 éves, elindultam, felugrottam, és ő csak ekkor vette észre, hogy nagyon rossz helyen áll – mondta McGrady, de azonnal fel is mentette a magyar kosarast. – Ez bárkivel, bármikor előfordulhat, hiszen az NBA-ben napról napra a legjobbak ellen játszol.”

Kornél és Tracy McGrady

Posted by Trash Talk on Friday, March 4, 2016

A műsorban már Dávid is csak mosolygott a történteken, de szerencsére nem csak a kellemetlen epizódról esett szó, hanem a 107-szeres válogatott játékos legjobb NBA-meccséről is, aminek összefoglalóját meg is szerezte a SportTv.

Ön emlékszik még arra, amikor Toni Kukoc és Ron Harper passzaiból hajigálta a pontokat a honfitársunk? 

Kornél első meccse kezdőként az NBA-ben

Posted by Trash Talk on Friday, March 4, 2016