Társoldalunk:

Hanga fantasztikus zsákolását látni kell

2016.03.07. 14:27

Hanga Ádám vasárnapi zsákolása külön videón látható a spanyol kosárlabda-bajnokság honlapján.

Az acb.com nyitóoldalán legfelül, a videók között Hanga látványos megmozdulása áll az első helyen "Hanga, puro espectaculo" (Hanga, maga a látványosság) címmel.

A Laboral Kutxa Vitoria magyar légiósa a 22. fordulóban a Bilbao ellen 108-62-re megnyert bajnoki mérkőzés második negyedében húzott be a gyűrűbe egy félpályáról felívelt labdát. A zsákolás a legszebb mozzanatokat egybegyűjtő heti top 7-ben a negyedik helyet érte el.

A harmadik helyen állnak a bajnokságban

A kezdőötösben pályára lépett kosaras 23 perc alatt 6 pontot és 5 lepattanót szerzett a meccsen. "Baszk rangadóval zártuk a hetet a nyolcadik helyen álló Bilbao ellen, nagyon sima mérkőzés lett belőle. Örülök, hogy újra szerepeltem a top 7-ben" - nyilatkozta a 26 éves Hanga, akinek együttese 18/4-es győzelmi mérleggel a tabella harmadik helyén áll.

A hétközi Euroliga-fordulóban a Vitoria 82-68-ra kikapott a görög Olimpiakosz vendégeként a top 16-ban, ezzel az F jelű nyolcas második helyén áll 6/3-as mutatóval. Hanga azon a meccsen 31 perc alatt 6 pontig és 4 gólpasszig jutott.