Délutánonként lesznek a Final Four meccsei

Budapest, 2017. február 25. Grace Zaadi Deuna, a Metz játékosa (b) és a ferencvárosi Szöllősi-Zácsik Szandra a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójának FTC-Rail Cargo Hungaria - Metz találkozóján a Ferencváros népligeti sportcsarnokában 2017. február 25-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a női Bajnokok Ligája május 6-7-i, budapesti négyes döntőjének hivatalos kezdési időpontjait. 

A mérkőzések mindkét napon 15.15 és 17.45 órakor kezdődnek majd a Papp László Budapest Sportarénában. Az első napon az elődöntőket, a másodikon pedig a bronzmérkőzést és a döntőt rendezik.

Szöllősi-Zácsik Szandráék a negyeddöntőben a címvédővel találkoznak Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Final Four mezőnye az áprilisi negyeddöntők alapján alakul majd. Az április 7-9-i, valamint április 14-16-i párharcokban a 2014-ben négyes döntőbe jutott dán FC Midtjylland a háromszoros Final Four-résztvevő macedón HC Vardarral, a francia Metz Handball a 2014-es győztes Győri Audi ETO KC-val, a címvédő román CSM Bucuresti az FTC-Rail Cargo Hungariával, a 2015-ös nyertes montenegrói Buducnost pedig a norvég Larvikkal találkozik.

A sorozat négyes döntőjét negyedszer rendezik Budapesten - emlékeztet a keziszovetseg.hu.