Vágólapra másolva!
A Pro Sport értesülése szerint a Ferencváros női kézilabdacsapata 500 jegyet kért a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő április 7-i, első, idegenbeli mérkőzésére, de csupán 240-et kapott.

A román portál értesülése szerint az ötezer fős Polyvalent Arénában azért nem tudták kielégíteni a magyarok igényét, mert a szurkolókat el akarják különíteni teljesen.

„Nagyon nehéz volt megoldanunk a biztonság szempontjából" - nyilatkozta Nicolae Luca, a csapat menedzsere. Elmondta, hogy a 240 szurkolót is úgy helyezik el, hogy mellettük mindkét oldalon egy biztonsági zónát hagynak szabadon – azt is figyelembe véve összesen 692 ülőhelyet kénytelenek fenntartani a magyar szektorban.

Harmadszor lett bajnok a CSM Bucuresti Forrás: Sabin Malisevschi - studio74.ro

A román csapat szerda este, a CSM Bistrita ellen 34-27-re megnyert mérkőzés után megünnepelte, hogy sorozatban harmadszor bajnoki aranyat szerzett. Igaz nem volt nehéz dolga, hiszen nehéz lenne megszorítani egy olyan klubot, amelynek 3,5 millió eurós költségvetési szinte annyi, mint az összes többi csapaté együttvéve.

„Ez a harmadik román bajnoki aranyam, sajnos az utolsó is, mert a szezon végén távozom. Most már nyugodtan összpontosíthatunk a Ferencváros elleni BL-meccsre" – nyilatkozta a csapat szélsője, Carmen Martin.