Visszavonul Vadkerti Attila

Vadkerti Attila Győr, 2015. június 13.
Vadkerti Attila, a magyar válogatott visszavonuló játékosa a Magyarország - Ukrajna Európa-bajnoki selejtező férfi kézilabda-mérkőzésen a győri Audi Arénában 2015. június 13-án.
MTI Fotó: Kovács Anikó
Győr, 2015. június 13. Vadkerti Attila, a magyar válogatott visszavonuló játékosa a Magyarország - Ukrajna Európa-bajnoki selejtező férfi kézilabda-mérkőzésen a győri Audi Arénában 2015. június 13-án. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Elszakadt a keresztszalagja Vadkerti Attilának, ezért a 112-szeres válogatott kézilabdázó bejelentette, hogy befejezi játékos-pályafutását.

A másodosztályú Algyő 35 éves balszélsőjének térde vasárnap az Ózd elleni mérkőzésen sérült meg súlyosan.

Vadkerti a válogatottban, Ukrajna ellen Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Nincsenek véletlenek. Mostanában kezdett érni bennem a gondolat, hogy ez lesz az utolsó szezonom. Szerencsére a pályafutásom során elkerültek a komolyabb sérülések, de ez a mostani a pályafutásom végét jelenti" - nyilatkozta Vadkerti az m4sport.hu oldalon.

A MOL-Pick Szeged egykori csapatkapitánya 2015 nyarán igazolt Algyőre, ahol tavaly megnyerte az NB I/B Keleti-csoportját, a klub azonban nem vállalta az élvonalbeli szereplést.

Vadkerti a játék mellett előbb a MOL-Pick Szeged utánpótlásában dolgozott, majd a megyeszékhely egyik női klubjának stratégiai igazgatója lett.