Madaras Norbert folytatja a pólót

5. Vodafone Kupa, Madaras Norbert 
Madaras Norbert, Magyarország - Ausztrália
Budapest, 2015. július 9. Madaras Norbert az 5. Vodafone Kupán játszott Magyarország - Ausztrália vízilabda-mérkőzésen Budapesten, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2015. július 9-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Tervei szerint még egy évig folytatja játékos-pályafutását a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Madaras Norbert.

A 37 éves játékos - aki szerdán Eurokupa-diadalt ünnepelt a Ferencvárossal - csütörtök este az M1 aktuális csatornán bejelentette: "Ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, akkor még egy évig játszani fogok. Soha nem tudhatjuk, de valószínűleg az lesz az utolsó idényem".

Madaras még a válogatott színeiben Forrás: MTI/Kovács Tamás

Már korábban gondolkodott azon, hogy mennyi van még benne, meddig tud magas szinten játszani, de egy-két hónapja már eldöntötte, még egy szezont vállal.

Megemlítette, hogy a román Digi Oradea elleni fináléban idegenben 12-6-ra megnyert első meccs után nem voltak feszültek, a nagy előny egészséges önbizalmat adott nekik.

"Nagyon sok döntőt játszottam, sok ilyen tapasztalat van a hátam mögött. Nagyon motivált vagyok általában is, de a finálék mindig tudtak adni egy kis pluszt" - utalt a szerdai, 7-7-es döntetlennel záruló visszavágóra Madaras, aki négy gólt lőtt a román együttesnek.

"Elégedett vagyok a pályafutásommal, függetlenül a tegnapi meccstől is. Ez egy hiányzó élmény volt, mert a Bajnokok Ligájában más a formátum, az itteni oda-visszavágós rendszer mindig más" - említette meg.

A jövő szombaton kezdődő bajnoki elődöntőről azt mondta, hogy az Eger ellen nem ők az esélyesek, de nem fognak feltartott kézzel játszani. A másik ágon a címvédő Szolnok az OSC-vel mérkőzik a fináléért.