Drámai meccsen jutott tovább a Szeged BL-ellenfele

HANDBALL - EHF CHAMPIONS LEAGUE - 1/8 FINAL - PARIS SG v HBC NANTES CHAMPIONS HAND HANDBALL league NANTES Paris PARIS SAINT GERMAIN PARIS SG PSG SPORT
Mikkel Hansen (PSG Hanball) scored a goal and celebrated it during the EHF Champions League, round of 16, 2nd leg Handball match between Paris Saint-Germain and HBC Nantes on April 1, 2017 at Pierre de Coubertin stadium in Paris, France - Photo Stephane Allaman / DPPI
Vágólapra másolva!
A kézilabdázók francia Ligakupájának két elődöntője közül az egyik meglehetősen sima lett, a nagy Paris Saint-Germaint, azonban majdnem megtréfálta a kis Saint Raphaël. De, amikor nagyon kell, akkor jön Mikkel Hansen.

Az elődöntők első mérkőzésén a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben búcsúzó (éppen a honfitárs PSG-vel szemben alulmaradó), a bajnokságban a fővárosiak mögött a második helyen álló Nantes a Nagy Kornéllal felálló Dunkerque-kel mérkőzött, és simán nyert 34-25-re. A másik elődöntőben azonban a (PSG-hez képest) apró, de az elmúlt években több komoly eredményt is felmutató Saint Raphaël majdnem megtréfálta a MOL-Pick Szeged elleni BL-negyeddöntőre készülő óriást.

Szünetben úgy tűnt, hogy itt már nem lesz sok látnivaló, a PSG 18-14-re vezetett. A Saint Raphaël azonban visszajött a meccsbe, és négy másodperccel a lefújás előtt ki is egyenlített. Azonban a meccs vége nem 30-30 lett, a párizsiaknak ugyanis ennyi idő is elég volt, hogy lőtávolba érjenek. Mert Mikkel Hansennek a 12 méter már lőtávolsá: