Vágólapra másolva!
A Barcelona már az április 29-i THW Kiel elleni kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntőre hangol egy kiváló videóval.

Ha a labdarúgó Bajnokok Ligájában nevezhettük klasszikusnak a Real Madrid és a Bayern München párharcát, akkor teljes joggal tehetjük ugyanezt a kézilabda-BL-ben, amikor a Barcelonáról és a THW Kielről van szó. A katalán csapat nyolcszor, míg a német háromszor nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot, kétszer egymás ellen döntőzve (az a párharc 1-1), de szinte nincs olyan év, hogy ne találkozna a sportág két gigásza.

Ezúttal már szokatlanul korán, a negyeddöntőben tengelyt akaszthatnak. Az első mérkőzésre április 23-án vasárnap kerül sor Kielben, de Barcelonában már a hat nappal későbbi visszavágóra hangolnak. Méghozzá igen látványosan.

A Hét mesterlövész című legendás western filmre utaló, ezúttal a 18 mesterlövész címet viselő alkotásban Xavier Pascual seriff vérfagyasztó határozottsággal tudatja, hogy a csapata készen áll BL-serleg megszerzésére.

Hiszen ők a leggyorsabb, a legfineszesebbek és a legkeményebbek, utóbbi tulajdonságot a dán beálló, Jesper Nöddesbo személyesíti meg, aki miután szkanderben lenyomja ellenfelét flegmán veszi tudomásul a fején széttört sörösüveget.

A negyeddöntőkben két magyar csapat is érdekelt: a Telekom-Veszprém szombaton a francia Montpellie-t fogadja, míg a MOL-Pick Szeged vasárnap az egyik nagy esélyes, szintén francia Paris Saint-Germaint látja vendégül.