Vágólapra másolva!
Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a szombati vereség után kijelentette, nem mond le posztjáról.

A szegediek házigazdaként 25-24-re kaptak ki a lengyel Orlen Wisla Plock együttesétől, amelynek ez volt az első sikere a Bajnokok Ligája csoportkörében a mostani idényben.

A spanyol edző elmondta, csapata görcsös volt, mert régóta nem nyert fontos találkozót.

Tovább tart a MOL-Pick Szeged mélyrepülése

A MOL-Pick Szeged képtelen nyerni mióta legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligájában. A Kristinastad elleni vereség és a Budakalász elleni iksz után ezúttal a BL idei kiírásában még nyeretlen Orlen Wisla Plockot ajándékozták meg két ponttal az újszegedi sportcsarnokban. Eredmény, Bajnokok Ligája, 10.

"Négy hétméterest és egy üres kapus lövést kihagytunk, ez volt a különbség" - nyilatkozta a meccs utáni sajtótájékoztatón.

A Szeged október közepe óta kimondottan rossz formában van. Az NB I rangadóján a címvédő Telekom Veszprémtől, majd a BL csoportkörében a német Rhein-Neckar Löwentől és a francia HBC Nantes-tól is kikapott, és bár utána bravúros győzelmet aratott a Barcelona felett, azóta veszített a svéd IFK Kristianstad otthonában, a bajnokságban pedig csak döntetlent játszott a Budakalásszal.

Ma jobban játszottunk, kellett volna egy kis szerencse és pontosabb játék a sikerhez" - vélekedett Pastor.

Juan Carlos Pastornak bőven ad munkát a csapat ráncba szedése Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Jonas Källman csapatkapitány úgy fogalmazott, nehéz szavakat találni, mert mélyponton vannak, sok meccset veszítettek, pedig az edző és a csapat is jó munkát végzett.

"Voltam már rosszabb helyzetben is.

Dolgozunk tovább, mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a sikeres útra" - mondta a svéd kézilabdázó.

Borbély Ádám, a Wisla Plock magyar válogatott kapusa hangsúlyozta, fontos volt számukra a szegedi mérkőzés, mert a sikerrel életben tarthatták reményeiket a továbbjutásra.

"Nem ismertünk lehetetlent az első perctől kezdve. Remélem, ez a siker átlendít bennünket a holtponton, és februárban ott folytatjuk a BL-mérkőzéseket ahol ma abbahagytuk" - nyilatkozta.