Társoldalunk:

Békéscsaba rendezné meg a röplabda MEVZA Kupa Final Fourt

2017.12.23. 21:41

Lejárt a beadási határideje a MEVZA Cup Final Four rendezésre vonatkozó pályázatnak, így immár hivatalos, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület deklarálta szándékát, hogy hazai pályán védhesse meg címét.

Baran Ádám a klub elnöke elmondta, hogy az elmúlt időszakban irreális teher volt az adminisztrációval foglalkozó munkatársakon és a menedzsmenten, gyakorta éjszakába nyúlóan zajlott a munka az irodában.

Baran Ádám klubvezető szeretné Békéscsabára hozni a MEVZA Kupa négyes döntőjétFotó: Szabó Gábor - Origo

"Sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán fizikailag el tudjuk-e készíteni a pályázatot, olyan szintű leterheltség volt. A klub működéséhez és eredményes szerepléséhez szükséges anyagi keretek előteremtése, a négy sorozatban való indulás, a sportágfejlesztési program megalkotása és ennek eredményeként a TAO-s források realizálása az egyéb napi teendőkön túl, hatalmas súlyként nehezedett ránk, emiatt kétséges volt, hogy el tudjuk-e készíteni a magunktól várt igényességi szinten az anyagot. Valljuk, hogy Békéscsaba remek házigazdája lenne az eseménynek, szimpatizánsaink megérdemelnék, hogy hazai pályán szurkolhassanak a címvédésért! Elszántak és optimisták vagyunk!" - mondta a klubvezető.