Vágólapra másolva!
Vállsérülése miatt kérdéses Bánhidi Bence játéka a magyar férfi kézilabda-válogatott hétfői, Spanyolország elleni csoportmérkőzésén a horvátországi Európa-bajnokságon.

A MOL-Pick Szeged beállója szombaton, az olimpiai bajnok Dánia ellen 32-25-re elveszített mérkőzés második félidejében kapott egy ütést a vállára, utána a földön maradt, majd az 52. percben cserét kért Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánytól, mert nem tudta folytatni a játékot.

Bartók Donát (k) és Bánhidi Bence, valamint a dán Henrik Toft Hansen (b2) és René Toft Hansen a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában játszott Dánia - Magyarország mérkőzésen Varasdon 2018. január 13-án Forrás: MTI/Illyés Tibor

nyilatkozta vasárnap Bánhidi.

Közte tíznél sem adták fel a kézisek, hiszen a címeres mezt viselték

A magyar férfi kézilabda-válogatott szoros első félidőt követően végül 32-25-re kikapott az olimpiai bajnok Dániától a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság első csoportmeccsén. A vereséget ugyan lehetett kalkulálni, mégis csüggedten nyilatkoztak a főszereplők a lefújás után. Tulajdonképpen azt kaptuk és kapták a kézilabdabarátok Varasdon, amire számítani lehetett.

A 22 éves beálló nem a lövő karját fájlalja, ám mivel

októberben már volt vele problémája, a mostani eset fokozott óvatosságot igényel.

A magyarok hétfőn 18.15-től játszanak Spanyolországgal a varasdi D csoportban, szerdán pedig Csehországgal találkoznak. A középdöntőbe az első három helyezett jut.