Kézilabda: Megvan a Magyar Kupa ötödik fordulójának sorsolása

Veszprém
Debrecen, 2017. április 15. A győztes Veszprém csapata ünnepel a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged mérkőzés végén a debreceni Főnix Csarnokban 2017. április 15-én. A Telekom Veszprém 23-22-re legyőzte a Szeged csapatát, ezzel megvédte címét. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Elkészült a férfi és a női kézilabda Magyar Kupa ötödik fordulójának sorsolása, az innen továbbjutók már a négyes döntőbe kerülnek.

A férfiaknál a jövő heti Ceglédi KKSE-Balatonfüredi KSE mérkőzés győztese találkozik a február 13-án sorra kerülő Eger SB Eszterházy-Grundfos Tatabánya KC párharc továbbjutójával, ezen kívül még Balmazújvárosi KK-Csurgói KK összecsapásra kerül sor. Mindkét meccset március 7-én rendezik.
A nőknél EUbility Group Békéscsabai ENKSE-Siófok KC, Érd-GVM Europe Vác mérkőzésekre kerül sor február 7-én.

Az előző kiírásban a férfiaknál a Veszprém, nőknél a Győr ünnepelhetett, Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A továbbjutók a négyes döntőbe jutnak, ahol a versenykiírás alapján az NB I tavalyi első két helyezettje vár rájuk: előbb a női final fourt rendezik március 16-17-én, itt a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo Hungaria már résztvevő, míg a férfiaknál a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged részvétele biztos az április 14-15-i tornán.