A Buducsnoszt ellen térhet vissza a győriek klasszisa

Eduarda Amorim győri mezben
Gyor Audi ETO's Eduarda Amorim celebrates scoring during the EHF Women's Champions League Final Four final match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 8, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
A Buducsnoszt Podgorica elleni két hét múlva sorra kerülő Bajnokok Ligája-negyeddöntőre szeretne visszatérni Eduarda Amorim, a címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdázója, akinek januárban tört el a kézközépcsontja.

A brazil világklasszis átlövő hétfő este a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában elmondta, már megkezdte a labdás edzéseket, ami nagyon hiányzott neki, ugyanakkor a végső szót Balogh Péter csapatorvos mondja majd ki.

Amorim sérülése a hírek szerint rendbe jön a Buducnost Podgorica elleni Bl-negyeddöntőre Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A 31 éves játékos beszélt a jövőjéről is, megemlítve, hogy szerződéséből még egy év van hátra, azt követően a tokiói olimpiáig mindenképpen játszani szeretne, s megtiszteltetésnek venné, ha Győrben fejezhetné be pályafutását.

A győri kispadról a szezon végén távozó Ambros Martínra kitérve a brazil játékos azt mondta, szeretnék szépen búcsúztatni a spanyol vezetőedzőt.