Vágólapra másolva!
Szöllősi-Zácsik Szandra vállsérülés miatt nem lép pályára a magyar női kézilabda-válogatottban a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

Az átlövő klubja, a Budaörs honlapjának beszámolója szerint a játékos már a március 10-i, kecskeméti bajnokit követően jelezte a problémát, és bár csatlakozott a válogatott kerethez, végül nem maradt a nemzeti csapattal. Várhatóan két-három hét kihagyás vár rá.

Kim Rasmussen szövetségi kapitány együtteséből korábban Klivinyi Kinga dőlt ki hasonló problémával.

Klivinyi sérülés miatt nincs ott a hollandok elleni keretben

Klivinyi Kinga vállsérülése miatt nem csatlakozott a magyar női kézilabda-válogatott keretéhez, amely a Hollandia elleni márciusi Európa-bajnoki selejtezőkre készül. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Kim Rasmussen szövetségi kapitány így húszfős kerettel készül Győrben, ahol csütörtökön találkozik a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes hollandokkal. Három nappal később Eindhovenben is megmérkőzik a két együttes.

A magyar csapat Győrben edz, ahol csütörtökön találkozik a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes hollandokkal. Három nappal később Eindhovenben is megmérkőzik a két együttes.

A hazai találkozó előtt búcsúztatják el a válogatottól Görbicz Anita korábbi csapatkapitányt.