Ambros Martín cáfolja, hogy elhagyná Győrt a CSM Bucuresti kedvéért

CSM Bucuresti - Gyori Audi ETO KC -  EHF Women's Champions League Martin Ambros HANDBALL CSM Bucuresti Dinamo Bucharest Gyori Audi ETO KC 2017/18 EHF women's Champions League SPORT Olympic Games Summer Games TEAM
Gyor's coach Martin Ambros during EHF Women's Champions League Main Round match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at Polivalenta Hall in Bucharest, Romania, on 27 Janury 2018. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője és a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya határozottan cáfolta, hogy a nyártól átvenné a CSM Bucuresti irányítását. A szakvezető a Prosport.ro portálnak kijelentette, álhír jelent meg kedden arról, hogy Bukarestbe szerződik. Hozzátette: nem is írt és nem is ír alá szerződést a bukaresti csapattal.

"Jelenleg kizárólag a román-orosz Európa-bajnoki selejtezőkkel törődöm. Szeretném, hogy két jó mérkőzést játsszunk az oroszokkal, és szerezzük meg a várt eredményeket ebben a selejtezőcsoportban. A válogatott mérkőzései után pedig

- jelentette ki a szakember, megemlítve, hogy a Győrrel a Magyar Kupában, és a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kell helyt állnia.

A Győr edzője, Ambros Martin határozottan cáfolta, hogy a nyártól átvenné a CSM Bucuresti irányítását Forrás: NurPhoto/Alex Nicodim/NurPhoto/Alex Nicodim

Kedden a román Gazeta Sporturilor írta meg azt az értesülését, hogy

Győrből az idény végén távozó Martín a következő szezontól a CSM Bucurestit irányítását veszi át.

A román főváros együttesénél a dán Helle Thomsen volt a vezetőedző, ám őt pénteken menesztették, azt pedig továbbra sem lehet tudni, ki irányítja a csapatot az idény hátralévő részében.

Ambros Martín 2012 óta a győriek vezetőedzője.

A magyar csapattal Bajnokok Ligáját háromszor, bajnokságot és Magyar Kupát egyformán négy alkalommal nyert. A román válogatottat 2016 őszétől vezeti.