Ismét Per Johansson érkezik a CSM-hez tüzet oltani

- Horizontal PORTRAIT JOY RAISED FIST HANDBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Sweden's coach Per Johansson reacts during the 9th Women's Handball European Championships group C match between Germany and Sweden in Larvik, on December 7, 2010. AFP Photo /Trond Reidar Teigen/ Scanpix / AFP PHOTO / SCANPIX NORWAY / Trond Reidar Teigen
Vágólapra másolva!
Ahogyan tavaly, idén is a svéd Per Johansson veszi át idény közben a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának irányítását.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjére - a francia Metz elleni párharcra - készülő bukarestiek vezetősége pénteken menesztette a dán Helle Thomsent.

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is Per Johansson veszi át a CSM irányítását a BL-negyeddöntők előtt Forrás: AFP/Trond Reidar Teigen

Johansson eddigi klubja, a svéd Boden Handboll IF honlapja szerdán közölte, hogy a vezetőedző távozik, és a román fővárosba szerződik. Irányításával a CSM Bucuresti tavaly elbúcsúztatta a Ferencvárost a BL negyeddöntőjében, majd bronzérmet nyert a budapesti négyes döntőben és megvédte címét hazája élvonalában.

Az továbbra sem ismert, ki irányítja a csapatot a következő idényben. A Gazeta Sporturilor című lap keddi értesülése szerint a Győri Audi ETO KC-tól a mostani szezon végén távozó Ambros Martín elfogadta a klub ajánlatát, de a spanyol edző cáfolta mindezt.