Vágólapra másolva!
A Veszprém kézilabdacsapatának edzője szerint a Skjern elleni vereség alkalmával több játékosa is tudása alatt teljesített.

A Veszprém meglepetésre sima vereséget szenvedett a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén Dániában. A 32-25-ös, hétgólos vereség után Vranjes elmondta, nehéz lesz ledolgozni a hátrányt a visszavágón.

„A Skjern nagyon jól játszott, megérdemelten nyert. Mi rosszak voltunk, néhány játékosunk nem érte el azt a szintet, amelyet megszoktunk tőle. Ez szomorú, mert ez nagyon fontos meccs volt. A nagy különbséget nehéz lesz ledolgozni. Tudtuk, hogy a Skjern jó csapat, sokan mégis alábecsülik, de mi nem. Kicsit szégyellem magam, és szeretnék egy másik Veszprémet látni szombaton" – idézi a Nemzeti Sport a veszprémi edzőt.

Nagyon nehéz dolga lesz a visszavágón a Vranjes-csapatnak Forrás: MTI/EPA/Focke Strangmann

A hazai játékosok öröme érthető, ők boldogabban nyilatkoztak.

„A célunk az volt, hogy támadásban felvegyük a lépést a Veszprémmel. Álmunkban sem gondoltunk hasonló eredményre. Jól sikerült minden, és a fontos pillanatokban szerencsénk is volt. A visszavágó így is nagyon nehéz lesz, de meg tudjuk csinálni" – mondta Markus Olsson az EHF honlapjának.

„Kilenc góllal is nyerhettünk volna, de így is boldogok vagyunk. Álmodoztunk négy- vagy ötgólos sikerről, utólag pedig az fáj, hogy nem kilenccel nyertünk. Remekül védekeztünk, tökéletes volt a taktikánk. A lerohanás rég működött ennyire jól, ezek nélkül nem nyertünk volna" – tette hozzá Kasper Sondergaard.