Társoldalunk:

Görbicz Anita élete legcsodálatosabb szülinapi ajándékát kapta

2018.05.13. 20:57

A címvédő Győri Audi ETO KC hosszabbítás után 27-26-ra legyőzte a macedón Vardar Szkopje együttesét a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában. A találkozó után a csereként érkező kapus, Kiss Éva, a hosszabbításban emberfelettit nyújtó Eduarda Amorim, és a csapatkapitány Görbicz Anita értékelte a BL-címvédést.

A lefújás előtt öt másodperccel Kiss Éva a szezon legfontosabb védését mutatta be ziccerben, így a Győri Audi ETO KC első csapatként megvédte címét a Bajnokok Ligájában és története negyedik BL-győzelmét aratta.

Mindenki hozzátette a magáét. Nagyon örülök, hogy a legfontosabb pillanatban nekem is sikerült. A ziccereket változóan lövik, amikor rám vezették a labdát csak az járt a fejemben, hogy meg kell fognom" – nyilatkozta a mérkőzés hőse, a csereként beálló Kiss Éva.

A női Final Fourban korábban egyik csapat sem tudta megvédeni a bajnoki címétForrás: Csudai Sándor - Origo

Eduarda Amorim ráadás első öt percében három gólt dobott, ezzel a hátára vette a győri csapatot.

„Mindig magabiztosnak kell mutatkozni. Csak az nyerhet, aki a jó és a rossz pillanatokban is meg tudja őrizni az önbizalmát. Mindig mosolyogni kell. A hosszabbításban frissebb voltam, szerencsére a legjobbkor jöttek a gólokat" – értékelt Eduarda Amorim, aki a vállára vette a győri csapatot a hosszabbításban.

Görbicz Anita tökéletes születésnapi ajándékot kapottForrás: Csudai Sándor - Origo

A csapatkapitány Görbicz Anita három góllal vette ki a részét a Győri Audi ETO KC sikeréből.

„Ezt kívántam, ennél csodálatosabb születésnapom nem lesz. Hihetetlen boldog vagyok. Gratulálok minden játékosnak, és a szurkolóknak is, mert fantasztikusak voltak" – mondta a csapatkapitány Görbicz Anita, aki mai a mérkőzés napján ünnepelte (és még ünnepelni fogja) a 35. születésnapját.