Ötödik lett a Szolnok a vízilabda Bajnokok Ligájában

KOMJÁDI Béla; Madaras Norbert
Budapest, 2018. május 19. Madaras Norbert, az FTC csapatkapitánya (hátul) a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának harmadik, FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa mérkőzésén Budapesten, a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2018. május 19-én. Vendégként szépített a Szolnok, FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa 6-14. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A Szolnok végzett ötödikként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája genovai nyolcas döntőjében, miután a szombati helyosztón nyert az Eger ellen.

A Genovába címvédőként érkezett, magyar bajnoki ezüstérmes Szolnok és az ob I idei rájátszásában a harmadik helyet megszerző Eger összecsapásán a védekezés dominált, támadásban kevésbé voltak hatékonyak a csapatok. Nagyobb különbségre nem is tudott szert tenni egyik gárda sem, egészen a harmadik negyedig, amikor a Szolnok ellépett 6-4-re. A befejező nyolc percben már a Tisza-partiak uralták a játékot, s végül biztosan győztek négy góllal. Ezzel övék lett a BL ötödik helye, az Eger pedig hatodikként zárt.

Eredmény, BL, nyolcas döntő, az 5. helyért: Szolnoki Dózsa-ZF-Eger 10-6 (0-1, 2-1, 4-2, 4-2)