Társoldalunk:

Távozik a MOL-Pick Szeged szlovén irányítója

2018.06.26. 15:04

Közös megegyezéssel távozik a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától a szlovén Stas Skube.

A klub honlapjának keddi híre szerint a 28 éves irányítóval Juan Carlos Pastor vezetőedző többször is egyeztetett, és Skube annak ellenére döntött a távozás mellett, hogy június elején hosszabbította meg két évvel kontraktusát a Tisza-partiakkal. 

Szeged, 2017. október 7. A szegedi Zubai Szabolcs (b) és Stas Skube (j), valamint Joan Canellas Reixach, a macedón Vardar játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában játszott MOL-Pick Szeged - MKD HC Vardar mérkőzésen Szegeden 2017. október 7-én. MTI Fotó: Ujvári SándorForrás: MTI/Ujvári Sándor

A szegediek azóta bejelentették, hogy irányító posztra szerződtették az ugyancsak szlovén Dejan Bombacot, aki 2014 és 2016 között már erősítette a csapatot.

A bajnok együttes keretéből korábban távozott a spanyol José Manuel Sierra, a horvát Ivan Srsen, az orosz Szergej Gorbok, a brazil Thiagus Petrus, valamint Zubai Szabolcs és Fekete Bálint. Érkezik a spanyol Joan Canellas és Jorge Maqueda, a horvát Mirko Alilovic (a nagy rivális Telekom Veszprémből), a cseh Stanislav Kaspárek és a szlovén Nik Henigman.