Vágólapra másolva!
Az OSC Rijekában, a BVSC Barcelonában játszik selejtezőt a férfi vízilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az Eurokupában.

Az Európai Úszószövetség (LEN) Glasgow-ban kisorsolta a Bajnokok Ligája és az Eurokupa első selejtezőkörét, utóbbiban két magyar csapat volt érdekelt.

Az A-Híd-OSC-Újbuda ellenfele a horvát házigazda Primorje Rijeka mellett a szerb Partizan Beograd és a német ASC Duisburg lesz, míg a BVSC-Zugló Diapolo a rendező spanyol CN Barcelonával és a francia Olympic Nice gárdájával találkozik.

A selejtezőkör mérkőzéseit szeptember 28. és 30. között játsszák, a négy csoportból az első és a második helyezett csapatok jutnak tovább.
A Bajnokok Ligája selejtezőkörét szeptember 14. és 16. között rendezik, a 11 érintett csapat között nincs magyar. Az A csoport küzdelmeire Brassóban kerül sor, a B csoport összecsapásait Strasbourgban rendezik. Az FTC-PQS Waterpolo a 2. selejtezőkörben kapcsolódik be a küzdelmekbe - játéknapok szeptember 28-30. -, míg a ZF-Eger és a Szolnoki Dózsa a főtáblán kezd október közepén.