Társoldalunk:

Határ Bernadett klasszisjátékával nyert a Sopron Basket

2018.09.07. 19:46

A Sopron Basket a szlovákiai Pöstyén ellen vívott felkészülési meccset és bár a hazaiak jól tartották magukat, a magyar bajnok az utolsó negyedben állva hagyta riválisát és 12 pontos győzelmet aratott.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Sopron jól kezdte a mérkőzést, amelyen hamar 10 pont körüli előnyre tett szert, főként Aleksandra Crvendakic és Határ Betti vezérletével. A folytatásban megrázta magát a hazai csapat, amely nem csak, hogy visszajött az első negyed végéig a mérkőzésbe, hanem a későbbiek folyamán a vezetést is átvette.

Volt okuk az örömre a soproni lányoknak: 12 pontos győzelmet arattak a Piestanske Cajky elleni felkészülési mérkőzésenForrás: Sopron Basket

 Az utolsó 10 percben azonban már nem tudták tartani a magyar bajnok által diktált tempót, ez pedig a  különbségben is kiütközött. A mezőny legeredményesebb játékosa Határ Bernadett lett 30 ponttal, melyhez 14 lepattanó és 9 kiharcolt fault is járult.

A soproni lányok legközelebb Prágában lépnek pályára jövő pénteken, ahol már Amanda Zahui és Turner Yvonne is csatlakozik a kerethez.