Vágólapra másolva!
A MOL-Pick Szeged átlövője, Bodó Richárd is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a második forduló legjobb hetesébe.

A szegediek baloldali átlövője nem kezdte jól az előző kiírás döntőse, a francia Nantes ellen mérkőzést, a második félidőben azonban hibátlanul játszva, összesen nyolc gólt lőve segítette 30-28-as győzelemhez a magyar bajnokot, így szinte egyértelmű választás volt a posztra.

A többi poszton is bőven akad magyar érdekeltség. A kapusok közül a korábban Veszprémben védő Ivan Pesic volt a legjobb, aki pazar védésekkel segített a címvédő Montpellier legyőzéséhez a Meskov Bresztet. Beállóban a szintén korábbi veszprém norvég Bjarte Myrhol villogott, aki kilenc lövésből nyolc gólt szerzett a Skjern ukrán Zaporizsja elleni 37-33-as győzelme során. Jobb átlövőben a veszprémi védelmet keserítő barcelonai Dika Mem szerepel, a francia klasszis 6/6-tal zárta a lőlapot.

Ami a többieket illeti: a bal szélen a zágrábi David Mandic, irányítóban a Kielce horvát cselgépe, Luka Cindric, míg a jobb szélen a német Flensburg dán sztárja, Lasse Svan csillogott.