Vágólapra másolva!
A női kosárlabda NB I-ben szereplő Cegléd együttesének szlovák vezető edzője, Peter Jankovic előbb úgy csinált, mint aki lemondott, majd maradt, és most a játékosait küldené haza.

November 11-én a hazai pályán játszó Cegléd 89-71-re kapott ki a Vasastól. Jankovic edző a meccs után a Nemzeti Sportban a következőket mondta: "Elismerésem ellenfelünknek, amely sok energiával játszva mindenképpen nyerni akart, és megmutatta a profi játékosainknak, hogyan kell kosárlabdázni.

Gondolná az ember, a mester lemondott. Ám erről nem jött hír. Csak arról, hogy vasárnap ezúttal a BEAC nyert Cegléden bajnokit, a fővárosi csapat 79-76-ra nyert. A hazai csapat kispadján még mindig Peter Jankovic ült. Ezúttal sem fogta vissza magát.

"Nehéz bármit is mondani. Csütörtökön az Európa-kupában a német bajnok ellen jól játszottunk, erre három nappal később teljesen mást mutat a csapat.

Tehát a korábban majdnem lemondott edző mégis maradt, de most a játékosokat zavarná el, akik azonban maradni fognak, így kíváncsian várjuk a Cegléd következő hazai meccsét az MTK ellen.

22-0: Ez sem mindennapi

A bajnok Sopron Basket együttese a PEAC-Pécs elleni bajnoki mérkőzés második negyedében 22 pontot dobott és egyet sem kapott. Az Euroligában bravúros salamancai győzelem után sem állt le tehát Roberto Iniguez csapata, amelynek legjobbja a 17 pontot, közte 3 triplát hintő Weninger Virág lett.