Vágólapra másolva!
A férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjére készülő spanyol válogatott edzésén, a kölni Lanxess Arénában a nehéz LED-fal feldőlt a hosszanti oldalon, amelynek következtében térdsérülést szenvedett a csapat kapusa, Rodrigo Corrales.

Iker Romero, a spanyol válogatott menedzsere elmondta, két játékos szenvedett sérülést, Rodrigo Corrales kapus járt rosszabbul, neki a térdét kellett jegelni.

Veszélybe került Rodrigo Corrales világbajnoksága Forrás: AS.com

„Valami történt. Nem tudom, miért, de a fal hirtelen rám dőlt. Nekem is vannak fájdalmaim, de Rodrigo rosszabbul járt. Nem tudom, képes lesz-e játszani szombaton. Mind profik vagyunk, és a kézilabdából élünk. Nem tudom elképzelni, hogyan történhetett meg ez. Valamit tenni kell. Mi van, ha valakinek a fejére esett volna rá? Talán ott is marad" – mondta a dán Tv2-nek a balszélső Aitor Arino, aki megúszta súlyos sérülés nélkül.

Az eset után a spanyolok edzése félbeszakadt, a sérült játékosokat kórházba vitték kivizsgálásra. Ha Corrales sérülése súlyosabb a vártnál, a veszprémi Sterbik Árpád a korábbi évhez hasonlóan kész a beugrásra.

A spanyolok csapatorvosa elmondta, hogy Corralesnek fájdalmai vannak, a bal térde zúzódott és meg kell bizonyosodniuk arról, hogy a csont nem sérült-e meg.

„Meg kell várnunk az orvosi vizsgálatok eredményét, de az biztos, hogy folytatjuk a vébét, és küzdünk tovább.

Most pechesek voltunk, hogy ez velünk esett meg, de mások is lehettek volna a szenvedő alanyok" – magyarázta Romero az AS-nek.

A spanyolok szombaton Franciaország ellen kezdik meg a középdöntőt.

(Forrás)