Elkerülte egymást a Fradi és a Győr a női kézilabda MK-elődöntőben

Görbicz Anita, Győri Audi ETO KC, Érd, kézilabda
Görbicz Anita, (b) a Győr és Kisfaludy Anett kapus, az Érd játékosa a kézilabda női Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Érd HC mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 1-jén
Vágólapra másolva!
Hétfőn került sor a női Magyar Kupa négyes döntő elődöntőinek sorsolására, amelyen kiderült, hogy összejöhet az álomdöntő, mivel elkerülte egymást a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC.

A Magyar Kupa elődöntőjében az FTC a Dunaújvárossal, a Győri ETO az Érddel mérkőzik. A DKKA és az Érd pályaválasztóként lép pályára, de ez csak a mezek miatt lehet fontos. A tavalyi döntőt a Győr nyerte, a címvédő a döntőben 27–23-ra nyert az Érd ellen.

Görbicz Anita, (b) a Győr és Kisfaludy Anett kapus, az Érd játékosa a kézilabda női Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Érd HC mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 1-jén Forrás: MTI/Czagány Balázs

Az eseményre március 16-17-én a debreceni Főnix Csarnokban kerül sor. Az elődöntőket március 16-án szombaton, a bronzmérkőzést és a döntőt 17-én, vasárnap tartják majd.

Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő
2019. március 16-17., Debrecen, Főnix Csarnok
Március 16., szombat, elődöntők:
13:00 Dunaújvárosi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria
15:15 Érd–Győri Audi ETO
Március 17., vasárnap:
15:45 bronzmérkőzés
18:00 döntő