Vágólapra másolva!
Spanyol-német döntő lesz a férfikézilabda-EHF-kupában - igaz, ez már eddig is biztos volt. Az egyik ágon ugyanis a Barcelona és a Gáldar, a másikon a Kiel és a Wallau Massenheim csatázott. A Barca továbbjutásához nem fért kétség, mert már az első mérkőzésen tizennyolc gól különbséggel (41-23) nyert, s ezt a visszavágón is győzelemmel fejelte meg.

A katalánok fiatal magyar sztárja, Nagy László a két találkozón összese tizenkét gólt dobott - a másodikon, vasárnap este hetet. A spanyol Gáldarnak volt esélye a tulajdonképpen semmit sem jelentő döntetlen megszerzéséhez, de az utolsó másodpercekben Prieto ziccert hibázott. Nagy Lászlóék a döntőben a Kiellel találkoznak, amely csak 32-31-re kapott ki vasárnap a Wallautól azok után, hogy az első összecsapást 32-27-re nyerte.

EHF-kupa, elődöntő, visszavágók:
Gáldar - Barcelona 32-33 (16-15)
Gáldar:
Javi - Unai Arrieta 5, Carvajal 6, Prieto 6, Rajic 4, Dani Sarmiento 6, Israel 1. Csere: Moyano, Adrián Molina, Ayoze Sarmiento, Hermida 3, Kim 1.
Barcelona: Barrufet - O'Callaghan 9, Masip 2, Fernando Hernández 4, Nagy László 7, Entrerríos 7, Bustos 1. Csere: Svensson (kapus), Navarro, Ferrer 2, Ortega 1, Bojanovic.
Továbbjutott: a Barcelona, kettős győzelemmel

Wallau-Massenheim (német) - THW Kiel (német) 32-31 (18-16)
Tj:
a Kiel, 63-59-es összesítéssel

Galdar (spanyol) - Barcelona (spanyol) 32-33 (16-15)

A finálé első mérkőzését április 20-án vagy 21-én, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik. Kedden Bécsben kisorsolják, hogy melyik csapat játszhat először otthon.