Vágólapra másolva!
Egy hónapon belül Dániában hivatalos sajtótájékoztatón is megtörténik a bejelentés, miszerint Pálinger Katalin, a magyar nőikézilabda-válogatott világklasszis kapusa az FCK Haandbold együtteséhez szerződik. Jövőre Dunaújvárosban teljes csapatreform várható.

Már a decemberi, magyarországi Európa-bajnokság előtt szóba került, hogy a dán FCK Haandbold (Siti Eszter csapata) két magyar kézilabdázót is kiszemelt. Görbicz Anitával végül nem sikerült megállapodnia a dánoknak, a klasszis irányító ugyanis Győrben szeretné folytatni pályafutását, ám Pálinger Katalin esetében érezhető volt, a játékos elfogadja a feltételeket.

Információink szerint a válogatott első számú hálóőrét hivatalosan egy hónap múlva mutatják majd be Dániában. Ha hinni lehet a pletykáknak, az újvárosiak már meg is találták az utódot, s a Dunaferr a román Cracana mellett egy másik légióssal, a 26 éves horvát Sanela Knezoviccsal (Buducnost Podgorica) erősít majd.

Akadnak még más változások, a fáma arról is szól, hogy a klub a jelenlegi csapatból nem mindenkivel hosszabbít szerződést, Pigniczki bevallottan családalapítást tervez, míg a jól értesültek olyan igazolásokról is "tudnak", mint a válogatott átlövő Tóth Tímea (Ferencváros), Szűcs Gabriella (Debrecen), esetleg Mehlmann Ibolya (Győr) érkezése.

Ami viszont kétségkívül a legnagyobb szenzáció lenne: információink szerint a vezetés már megkereste a világ jelenleg legjobb beállósának tartott orosz Ludmila Bodnyevát, akivel ha sikerülne megegyezni, nemcsak a Krim Ljubljana gyengülne, hanem a magyar bajnok is jócskán megerősödne.