Társoldalunk:

Kéziselejtezőt játszik egész Európa

2005.06.11. 13:25

A Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület június 18-19-én rendezi meg az I. Országos Szurkolói Kézilabda Tornát Győrött, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, amelyet erre a két napra a győri sportigazgatóság - felismerve a kezdeményezés fontosságát - térítésmentesen biztosít a szervezők számára.

A torna célja, hogy az egymással rivalizáló csapatok szurkolótáborait a kézilabda segítségével közelebb hozza egymáshoz, azaz a szervezők szeretnék elérni, hogy a táborok között barátságok szülessenek.

a résztvevő csapatok:
Blue Front Hódmezővásárhely 1993
Dunaferr SKC Dunaújváros
FakézKc Tatabánya
Ferencváros SzuCsa Handball
6 Puttony Szeged
Green Danger Győr
Kun Vitézek Kiskunhalas
Nyíregyháza KFC
Red-Blue Panthers Vác
Veszprém Kézilabda Fan Club 

A csapatok június 17-én érkeznek, este egy bográcsparti keretében ismerkedhetnek egymással, s a szervezők meghívták a Győri ETO KC játékosait, vezetőit és edzőit is.

A mérkőzések 18-án délelőtt 10 órakor kezdődnek. A találkozókat jelenleg is működő játékvezetők vezetik, akik között első osztályú bírók is vannak. Az első nap zárása egy újabb bográcsparti, szintén a sportcsarnok kertjében, amire ugyancsak több neves kézilabdás személyiséget várnak.

Június 19-én az ún. "keresztjátékot" és a helyosztókat rendezik.

A díjkiosztóra szintén kézilabdázók és neves sportvezetők érkeznek. Az összes csapat emléklapot kap, illetve a tagjaik emlékpólót vehetnek át. Külön elismerésben részül a torna gólkirálya, legjobb játékosa és legjobb kapusa, míg a győztes csapat hazavihet és évig a vitrinjében őrizheti a Magyar Kézilabda Szövetség által felajánlott vándorserleget is.

a csoportbeosztások
I. csoport: 6 Puttony Szeged, Veszprém Kézilabda Fan Club, Red-Blue Panthers Vác, Nyíregyháza KFC, FakézKc

II. csoport: Green Danger, Ferencvárosi SzuCsa Handball, Blue Front Hódmezővásárhely 1993, Dunaferr SKC, Kun Vitézek Kiskunhalas.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK