Vágólapra másolva!
A cseh válogatott Martina Pechova távozik a bajnoki ezüstérmes MiZo-Pécsi VSK nőikosárlabda-csapatától, míg Ujvári Eszter szóban elkötelezte magát az Euroliga tavalyi bronzérmeséhez. Az elmúlt évek sikerkovácsa, Rátgéber László ugyancsak ígéretet tett a pécsi folytatás mellett.

Még mindig nem írta alá a szerződés-hosszabbítást Rátgéber László, a bajnoki ezüstérmes MiZo-Pécsi VSK nőikosárlabda-csapatának vezetőedzője. Szóban azonban már megegyeztek vele a szakosztály vezetői az újabb három évben, de szignó még nem került a megállapodásra. Ez napokon belül megtörténhet.

Természetesen Rátgéber párhuzamosan marad szövetségi kapitány is, a magyar női válogatottnál továbbra is dolgozik majd. A korábban már bejelentetteken (Slobodanka Tuvic, Angela Delmis) kívül még egy külföldi kosaras távozik Pécsről. A cseh válogatott Martina Pechovát nem marasztalják a Mecsekalján, helyette azonban egyelőre nem tervezik újabb kosaras szerződtetését. Már csak azért sem, mert Ujvári Eszterrel szóban megállapodtak a pécsi folytatásban, ő elkötelezte magát a MiZo-Pécsi VSK-hoz, bár az újabb szerződését még nem írta alá.

Horváth László

Ajánlat:

A bajnoki döntő eredményei